|
Klekih-petra
|
 |
« Reply #10 on: February 26, 2010, 11:46:53 PM » |
|
Izvini...upravo sam krenuo da odgovorim kada sam shvatio da neznam odakle da pocnem...Govor je pun generalizovanja, interpretiranja, izjava,...Jednostavno receno, misljenja nam se mnogo razlikuju sto je potpuno legitimno, ali posto on nemoze da odgovori mislim da ne bi bilo dzentlmenski da citiram jednu po jednu recenicu i da je komentarisem. Nestrpljivo ocekujem Zevsonjin intervju jer znam da JJ moze mnogo bolje...a ako to nesto znaci evo ja nudim svoju pomoc oko tog intervjua...Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #11 on: February 27, 2010, 10:41:26 AM » |
|
Aham. Pretpostavljam da je to zbog pitanja novinara. Ali u potpunosti te razumeme, jer prvi put kada sam ga slushao u KC "Gradu", bio sam slichnog mishljenja, ali nakon upoznavanja, neke stvari nisam uzimao zdravo za gotovo  Intervju je gotov samo chekamo da nam prekuca sve to u elektronsku formu 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #12 on: February 28, 2010, 01:41:38 AM » |
|
to je nekakav transkrip sa emisije radio beograda 1. tako je nastao taj intervju koji je vinston postavio. verovatno zato i novinar deluje zatecen i pitanja su mu nekako shtura.....
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
Klekih-petra
|
 |
« Reply #13 on: February 28, 2010, 05:10:09 AM » |
|
Upravo...za dobar intervju je potrebno dvoje...potrebno je postaviti direktna, strucna pitanja..a ne "sta mislis da li smo mi sami sebi najveci neprijatelj?", na ovu temu mozemo nas trojica pricati celu noc, potuci se, pomiriti, popiti par i opet necemo dati odgovor....Pozdrav!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #14 on: February 28, 2010, 03:53:14 PM » |
|
hehe  ma, naravno. sve je char forumskog chavrljanje.  nego, uskoro (za nekih mesec dana) se planira retrospektiva jocinih filmova u bgu. bice tu ranih radova od "izrazito ja", na primer, koji svi cekaju nestrpljivo da vide, zajedno sa mnom.
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #15 on: February 28, 2010, 11:01:56 PM » |
|
A ako bi bila josh i tribina, to bi tek bilo odlichno ili josh bolje neko Jocino predavanje 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #16 on: March 01, 2010, 06:57:02 PM » |
|
 Jovan Joca Jovanovic  Jovan Joca Jovanovic
|
|
|
|
« Last Edit: March 01, 2010, 07:06:36 PM by vinston »
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #17 on: March 01, 2010, 07:14:28 PM » |
|
Jovan Joca Jovanovic Jovan Joca Jovanovic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #18 on: March 16, 2010, 06:08:27 PM » |
|
Mirjana Rakic razgovara sa Jovanom Jovanovicem u emisiji Jedan autor jedan film za novosadsku televiziju 1990. godine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #19 on: March 16, 2010, 07:42:15 PM » |
|
joca u svom elementu. sta drugo reci....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|