|
milijas
|
 |
« Reply #10 on: December 06, 2010, 04:00:43 PM » |
|
Očekujem neku proslavu ove godine...ako dočekate rođendan živi i zdravi...mada... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #11 on: December 06, 2010, 05:13:14 PM » |
|
Očekujem neku proslavu ove godine...ako dočekate rođendan živi i zdravi...mada...  ne brini Milijas bicesh pozvan  sto s onog zdravog tice, nisam bas siguran, mislim na mentalni satus, ali zivi svakako 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
Macavity
Član

|
 |
« Reply #12 on: December 08, 2010, 05:36:39 PM » |
|
Sve najbolje u 2011! I još 100 godina da traju FR! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gustav
Član

|
 |
« Reply #13 on: December 10, 2010, 05:06:17 PM » |
|
cestitamo, cestitamo samo napred
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jesse
Član

|
 |
« Reply #14 on: December 11, 2010, 02:20:21 AM » |
|
cestitam vam !  zelim vam uspesan sajt i da budete od koristi i ljubiteljima filma i buducim filmadzijama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #15 on: December 11, 2010, 02:35:07 AM » |
|
hvala drugari. Iz godine u godinu tezimo kvalitetu, nadamo se da ispunjavamo sve kriterijume 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #16 on: December 11, 2010, 11:02:19 PM » |
|
cestitam nam svima dve godine filmskog radovanja 
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
maxbunker
Član

|
 |
« Reply #17 on: December 16, 2010, 04:52:39 PM » |
|
Čestitka sa zakašnjenjem je ipak čestitka.Nisam mogao čestitati pre zbog hronične konekcione krize,nadam se da ćete razumeti probleme provincije.Zato sve najbolje,idemo za početak u treću godinu,nadam se sa boljim filmovima i sa više bioskopa.Ostalo za mene i nije tako važno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milijas
|
 |
« Reply #18 on: April 09, 2012, 04:12:08 PM » |
|
Srećan rođendan i sekciji u rasejanju!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #19 on: April 09, 2012, 06:13:06 PM » |
|
Srećan rođendan i sekciji u rasejanju!
fala druze Milijash, jeste da je sa velikim zakashnjenjem, ali lepo shto mislish na nas, s vremena na vreme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|