maxbunker
Član

|
 |
« on: November 03, 2009, 11:47:54 PM » |
|
Nacionalna TV Novi i jedinstveni televizijski program “Nacionalna" startovaće 15. novembra na TV stanicama širom Srbije. Kako kažu, ljudi koji stoje iza ovog projekta, prioritet će biti program koji do sada nije emitovan ni na jednoj domaćoj televiziji, osim u slučaju pojedinih serijskih programa gde je neophodna repriza nekih epizoda zbog kontinuiteta radnje. Zadatak "Nacionalne" , kažu biće da predstavi mnoge poznate serije koje su "preskočile" našu zemlju, a program će biti ekskluzivan, što podrazumeva jedinstvene ugovore sa dve najveće holivudske kompanije, "20th Century Fox" i "Universal". Tako će se u Srbiji naći nove epizode serija "Dr. Haus", “Krstarica Galaktika”, “Odeljenje za specijalne žrtve”, “Monk”, “Zločinačke namere”, kao i najnovije serije "Kuća Lutaka", "Laži Me" ili "Leverage". Na "Nacionalnoj" naći se se hit filmovi, kao što su: “Umri Muški 4”, “Đavo Nosi Pradu”, “Simpsonovi – Film”, “Noć U Muzeju 1 i 2”, “Bangkok Dangerous”, "Nebesko Kraljevstvo", “Ledeno Doba 2”…Na mele ekrane ovaj program vratiće i omiljene kvizove i emisije kratkih formi, kao i TV lica koja smo nekada rado gledali. Iako "Nacionalna" nije televizijski kanal, osobine koje poseduje omogućavaju joj da njen program prati blizu 95% stanovništva Srbije. Direktor programa i glavni urednik "Nacionalne", kako je danas i zvanično saopšteno je Robert Nemeček, a TV lica: Ivan Zeljković, Sandra Lalatović, Ivan Ivanović, Jelena Helc i Dragan Gulić. Oni će se već od 15. novembra predstaviti sa novim emisijama, ali i nekim starim, putem kojih su i postali poznati.
(Preuzeto sa sajta svet.rs)
|
|
|
|
« Last Edit: June 28, 2011, 03:59:26 PM by zevsonja »
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #1 on: November 04, 2009, 11:17:12 AM » |
|
Veoma lepa vest koja svakako moze da obraduje zaljubljenike u serije 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #2 on: November 24, 2009, 11:14:48 PM » |
|
RTV STudio B subota 28 novembar, 20:50 Film: "Pre nego što đavo sazna da si mrtav"
Inspektor Gedžet
nedelja, 29.novembar u 19.00h, FOX
Metju Broderik je inspektor Gedžet, glavni protagonista u filmskoj adaptaciji popularne animirane serije. Tokom jedne akcije policajac Džon Braun je teško ranjen. Za doktorku Brendu Bredford ovo će biti idealna prilika da isproba svoj novi, nesvakidašnji projekat.
Kada se Džon probudi otkriće da se njegovo telo promenilo. U stvari, on nije više Džon Braun nego inspektor Gadžet, robot policajac, a njegov prvi zadatak je da ulovi ubicu doktorkinog oca.
Uloge: Metju Broderik, Rupert Everet, Džoli Fišer, Endi Dik Režija: Dejvid Kelog
Savamala subota 28. XI Avala 21.00,
Osamnaestogodišnji mladić živi u Savamali, ozloglašenom kraju Beograda. U Evropi se te, 1936. godine, oseća opasnost od predstojećeg svetskog rata.
U uzburkanom ambijentu Savamale sukobljavaju se različite strasti, a naslućuje se da su krvavi štrajkovi samo uvod u glavnu borbu. Mladić pokušava da izađe iz skučenih okvira sirotinjskog života i da se dočepa "boljeg društva".
On se zaljubljuje, crta stripove, a ono što mu Savamala nudi je beda svakodnevice, svet kriminala, kocke, pevaljki, propalih pesnika... Iz događaja koji će da potresu Savamalu i od njihovih učesnika, mladić će da nauči mnogo o životu i svetu, i od vetropira postaće čovek...
Režija:Živorad (Žika) Mitović Uloge:Ljubiša Samardžić, Siniša Ćopić, Danilo Lazović, Ružica Sokić, Gordana Bjelica, Milan Štrljić, Vera Čukić, Miloš Žutić
|
|
|
|
« Last Edit: November 24, 2009, 11:20:36 PM by vinston »
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #3 on: January 16, 2010, 05:10:42 PM » |
|
|
|
|
|
« Last Edit: January 16, 2010, 07:27:17 PM by vinston »
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #4 on: February 02, 2010, 10:59:41 PM » |
|
FEST i "oskarovci" -- ciklus filmova "festove premijere" i "oskarovci" Током 2009. године гледаоци у Србији највише су пратили филмове на РТС-у. У сурет Фесту и додели Оскара, Редакција филмског програма најављује циклусе "Фестове премијере" и "Оскаровци", као и неколико ексклузивних премијера.
Према подацима агенције AGB Nielsen Media Research, гледаоци у Србији у 2009. години највише су пратили филмове на Радио-телевизији Србије. Просечна гледаност била је је 4,4 одсто, са око милион гледалаца по минуту приказаног програма.
Од 30 најгледанијих филмова на домаћим телевизијама, 22 су приказана на програмима РТС-а. У сурет предстојећем Фесту и додели оскара, Редакција филмског и серијског програма најављује циклусе "Фестове премијере" и "Оскаровци".
Пажљиво одабраних седам наслова са протекла три Феста, међу којима су "Гомора" Матеа Гаронеа, "Милк" Гаса Ван Сента, "Нација брзе хране" Ричарда Линклатера, "Провала" Ентонија Мингеле, приказиваће се током трајања најважнијег домаћег филмског фестивала, од 19. до 28. фебруара.
У истом периоду приказиваће се и хронике Феста, које се ове године враћају на РТС.
"Као увертира у директан пренос 82. доделе Оскара, 7. марта следи циклус "Оскаровци". Чине га филмови "Капоти", "Мизери", "Фарго", "Мајкл Клејтон", "Плодови гнева" и "Окрет судбине", наводи уредник редакције Филмског и серијског програма РТС-а Иван Карл.
За наредни период РТС планира приказивање неколико ексклузивних премијера. Ту су други део филмова "Пинк пантер" и "Национално благо", "Такси 4", "Холивудленд", "Трансопортер 3" као и најновије серије. preuzeto sa sajta rts.rs
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #5 on: February 17, 2010, 05:48:14 PM » |
|
Loundge caffe: Dve godine posle Najava dokumentarca koji ce se vecheras prikazivati danas 17. februara u 19:50 na RTV1 u 19:50. Drugar je bio tamo kada se desilo i imao je srecu, jedva je preziveo ima opekotine svuda po telu. Veoma jezivo deluje, i vredi pogledati dokumentarac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #6 on: March 05, 2010, 05:32:59 PM » |
|
tv Avala subota 06. mar 21h Ljubavni život Budimira Trajkovića
Trajkovići su mostograditeljska porodica. To je radio deda, potom sin, a očekuje se i od unuka Budimira da nastavi porodično zanimanje.
Međutim, za njega su mostovi prokletstvo, jer se porodica stalno seli od mesta do mesta, što ometa njegov ljubavni život, koji već vode svi njegovi drugovi.
U jednom pokušaju porodice da se skrasi, Budimir doživljava, prvi put, potpunu ljubav koja mu pomaže da sasvim odraste i donese odluku kada se pred porodicom Trajković pojavi sledeći most.
Uloge: Ljubiša Samardžić, Milena Dravić, Mića Tomić i Velimir Bata Živojinović Režija: Dejan Karaklajić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #7 on: June 28, 2011, 04:00:26 PM » |
|
NE PROPUSTITE
subota, 2. jul, 15:00 ***( I ) TO JE MOJ GRAD, dokumentarni studentski filmovi o Beogradu***
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|