May 19, 2013, 11:35:33 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home   Help Pravilnik Staff List Login Register imdb google filmske radosti kontakt  
Pages: [1] 2 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Koncerti  (Read 3270 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vinston
Admin

« on: December 13, 2008, 03:48:39 PM »

http://img519.imageshack.us/img519/2571/boyegr3.jpg
Koncerti

« Last Edit: April 09, 2009, 11:47:46 AM by vinston » Logged

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
vinston
Admin

« Reply #1 on: December 13, 2008, 03:49:42 PM »

http://img367.imageshack.us/img367/3158/oktobarom2.jpg
Koncerti

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
vinston
Admin

« Reply #2 on: December 25, 2008, 06:05:34 PM »

Liverpulski elektropop bend Ladytron, nastupiće pre Depeche Mode, zvezdi Tuborg Green Festa koji će se održati 20. maja na Uđću. Biće to njihov drugi nastup u Srbiji, nakon шto su nastupili na Exitu 2005. godine.
Ladytron u narednoj godini kreću na turneju tokom koje će promovisati njihov novi, četvrti po redu album "Velocifero", koji se u Velikoj Britaniji za samo dve nedelje nađao među najsluđanijim albumima.
Pre njega su objavili "604", 2001. godine, a uspeh pesme "Playgirl" bio je najava novog elektro zvuka na britanskoj sceni. Sledi "Light and Magic" iz 2002. i nezaobilazni hitovi "Evil" i "Seventeen" koji su im obezbedili obožavanje fanova. Treći po redu album "Witching Hour" iz 2005. godine među najuspešnijim singlovima imao je "Destroy Everything You Touch", verovatno najpopularniju pesmu ove grupe.

Ladytron su u Liverpulu 1999. godine osnovali muzičari Ruben Vu i Daniel Hant, kojima su se pridružile dve pevačice Helen Marnei Mira Arojo. Ime benda su uzeli po istoimenoj pesmi grupe Roxy Music, a svoj zvuk su definisali oslanjanjem na tradiciju sint-popa iz osamdesetih godina, ali i upadljivim primesama novog talasa i panka.
Ipak, Ladytron je kritika okarakterisala kao potpuno originalnu pojavu na muzičkoj sceni, a podrđku i saradnju su imali i od strane imena kao što su Dave Gahan, Placebo, Nine Inch Nails, Bloc Party, Gang of Four... Ladytron pesme "Ghosts" i "Runaway" su se našle i u bestseler video igrama "Sims" i "Fifa 09".

Tuborg Green Fest po treći put u Srbiji organizuju "State of Exit", "Carlsberg" i "Live Nation", a ulaznice možete kupiti na sajtu Gigstix.com, kao i u ekspoziturama "Erste banke"..

Nakon prodatih 20.000, kapacitet je proširen sa joш 10.000 ulaznica, koje za parter koštaju 2990, za "fan-pit" 3990, dok za VIP treba uzdvojiti 7500 dinara.

« Last Edit: August 31, 2009, 07:01:59 PM by vinston » Logged

zevsonja
Moderator

« Reply #3 on: December 25, 2008, 10:58:04 PM »

vinstone,
 ima li jos karata??? jedan drug me proganja da proverim/kupim za njega

Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi
sto pravite buku bez reda i smisla
bez zasto i zato
za koga i kako

bez pitanja koje bi mozda osusilo
ponosni osmeh na licu bez suza
na licu sto nikada obraz okrenulo nije
vinston
Admin

« Reply #4 on: December 25, 2008, 11:16:12 PM »

Kazu da josh ima, samo koliko dugo ce biti to se vec ne zna  
« Last Edit: July 24, 2009, 10:50:51 PM by vinston » Logged

wolfvaga
Moderator

Lupus in fabula :)

« Reply #5 on: December 29, 2008, 05:04:41 PM »

**, potrazi mi negde recenziju za koncert Policea u staroj bazi, molim te? Bio je u ovoj nekoj sekciji...
wolfvaga
Moderator

« Reply #6 on: January 17, 2009, 12:51:47 AM »

Opako sam se nameracio da odem na gitarartfest i odslusam trio Stefanovski-Tadic-Spasov... Imam utisak da ce ga isprasiti kako niko nije skoro...
irenica
Član
**

« Reply #7 on: January 19, 2009, 01:36:08 PM »

Pa, valjda smo se to već dogovorili  :drink
vinston
Admin

« Reply #8 on: January 19, 2009, 03:36:46 PM »

Ja sam odustao 
Nemam para za Morikonea, a na Stinga necu. Ne slusham ga. Kao shto necu ni na AC/DC ici. Suvishe su matori.

wolfvaga
Moderator

« Reply #9 on: January 19, 2009, 04:19:01 PM »

Pa, valjda smo se to već dogovorili  :drink

Nego sta :kez ...
Pages: [1] 2 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

kinoteka dob mondovizija