|
zevsonja
|
 |
« Reply #150 on: December 21, 2010, 10:14:41 AM » |
|
treba naglasiti da je dok film dobar poligon za vezbu mladih autora. ako bi ovo uzeli kao neku osnovicu na kojoj bi se mogao ogledati hipijin stil i osecaj za film, onda misilm da se neke dobre stvari mogu izdvojiti..
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #151 on: February 03, 2011, 03:44:18 PM » |
|
Filmske radosti vam predstavljaju kratkometražni film mladog autora Ognjena Glavonića „Živan Pujić Jimmy“, u produkciji FDU, 2009. godina. Ovaj film u trajanju od 20 minuta govori o Živanu koji se nalazi na vrhuncu svoje kreativne energije i snage. Ali, svet ga ne ostavlja na miru. Film je 2009. Prikazan na „Martovskom“ festivalu gde je dobio nagradu za najbolji dokumentarac I nagradu za najbolju montažu. Ove godine film je prikazan na festivalu „Kustendorf“ u takmičarskoj selekciji... http://filmske-radosti.com/video/Zivan-Pujic-Jimmy-Ognjen-Glavonic-2009.html
|
|
|
|
« Last Edit: February 03, 2011, 03:45:22 PM by vinston »
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #152 on: February 03, 2011, 06:19:06 PM » |
|
dosta dobar dok. nista posebno, ali opet ima neku tajnovitu privlacnost. nisam jos racionalizovao utisak... uglavnom, preporucujem svima. **vinostne, te podatke o nagradama i festivalima si mogao da stavis iznad videa na sajtu, bas kao sto si ovde lepo napisao. 
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #153 on: February 03, 2011, 06:49:06 PM » |
|
ispishi pravilno moj nik  sredjeno druze zevsonja...
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #154 on: November 16, 2011, 04:43:57 AM » |
|
dosta dobar studentski film.. odlicna prica je izrezirana sa predanoscu i umesnoscu. uzivancija..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #155 on: November 20, 2011, 03:44:10 AM » |
|
film koji se rado vidja na festivalu fantastike  gledajte i uzivajte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #156 on: December 20, 2011, 12:54:42 PM » |
|
Ispitni film iz predemeta: rad sa glumcem i filmska rezija. Zadatak: odabrati jednu scenu iz tri ponudjene drame i na osnovu toga snimiti film. Uloge: Emir Ćatović, Aleksandar Gavranić, Aleksandar Radulović, Miodrag Miga Manerik, Milutin Darić - Daka i Srdjan Stanojević. Directed: Senad Šahmanović DP, Color Grading: Deni Mateić Edited: Dušan Vuleković Sound design: Igor Vujović Sound: Djoko Jablan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #157 on: December 30, 2011, 11:14:03 PM » |
|
evo ga jedan ekoloski, poluanimirani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
linna5
Član

|
 |
« Reply #158 on: June 03, 2012, 04:35:22 AM » |
|
Konacno i ja da okacim svoj rad, uz napomenu da je film snimljen i montiran 2 dana pred prijemni za kameru na fdu prosle godine: Nisam uspela da upisem, na kraju sam upisala francuski.. Mozda nekad u buducnosti opet pokusam.. ko zna... https://vimeo.com/25765653
|
|
|
|
|
|
...creating chaos and uproar wherever she went. Divorced as many times as she married,she leaves only good wishes behind...
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #159 on: June 03, 2012, 03:11:35 PM » |
|
Bravo Linna  Meni se mnogo svidela kamera i boje, prvi deo je bio predivan. Jesi kod drugog dela menjala kameru ili si koristila neke filtere? Steta, sto te nisu primili, mozda nekom drugom prilikom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|