jesse
Član

|
 |
« Reply #140 on: April 28, 2010, 03:57:40 AM » |
|
zevsonja hvala na odgovoru hippi, sta bi htela da ti komentarisem? rad kamere? pricu, glumu, reziju, svetlo? mislim da si odgovorila na temu, ideja mi se svidja, totalni sam romantik u dusi pa sam i tu kupljena...svidja mi se sto nema psovki i sto je na lep (da nije vulgaran) prikazan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stalker
Član

|
 |
« Reply #141 on: June 06, 2010, 04:20:44 AM » |
|
Ima li ove godine ljudi koji ce probati da upise FDU? Kakve su vam misli u glavi? Zelimo cuti! 
|
|
|
|
« Last Edit: June 06, 2010, 04:21:45 AM by Stalker »
|
|
|
|
|
|
Klekih-petra
|
 |
« Reply #142 on: June 06, 2010, 02:09:48 PM » |
|
Ja cu ove godine upisati. (Kakav pozitivan stav) Što se više bliži prijemni manje imam misli, pa neznam na šta tačno misliš.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jesse
Član

|
 |
« Reply #143 on: June 26, 2010, 02:32:09 AM » |
|
eh vinstone, doceka i mene nesto slicno tvom iskustvu sa radionicom ..mada sam ja bila u nekom programu. zadatak je bio da napisemo scenu koja je deo naseg dugometraznog skripta, ja sam moju malo modifikovala da bude komicnija i pristupacnija finansijski (citaj za dzabe  ) ....tri sata imas fore da je snimis i preostale sate da namontiras.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #144 on: September 13, 2010, 08:13:42 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #145 on: October 01, 2010, 11:41:15 PM » |
|
jesse@ super deluje ova "ljubavna prica". voleo bih da vidim kakav ce ti biti dugometrazni projekat. inace, ne volim gos. bensendina, niti sam citao ovo sto je pisao. da li je zahvalna kao filmski scenario?
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
jesse
Član

|
 |
« Reply #146 on: October 18, 2010, 04:12:50 PM » |
|
u svakom slucaju nije lako rasklepati pa sklepati u scenarijsku formu sta gos. bensedin pise. licni razlozi da ga ne volis ili ti ne prija takav stil pisanja?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #147 on: October 19, 2010, 01:39:09 AM » |
|
verujem da ti nije billo lako. pa, mozda ima od oba pomalo. probao sam neke njegove price da iscitam, ali nije mi bilo interesantno pa sam brzo i zabatalio.
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #148 on: October 24, 2010, 04:33:46 PM » |
|
Studentski film Senada Sahmanovica iz Crne Gore.
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #149 on: December 20, 2010, 11:29:06 AM » |
|
Drugarica Hippi snimila jos jedan filmic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|