May 18, 2013, 07:56:13 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home   Help Pravilnik Staff List Login Register imdb google filmske radosti kontakt  
Pages: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11   Go Down
  Print  
Author Topic: Šok Koridor  (Read 6161 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vinston
Admin

« Reply #70 on: September 22, 2009, 11:49:48 PM »

http://i434.photobucket.com/albums/qq61/Winston888/Grupni-shok.jpg
Šok Koridor

Ciklus: Šok uživo//Koridori DOB
Nedelja, 27. septembar - Dom omladine u 21:00
Govore:  Nenad Bekvalac i Aleksandar Radivojević

Čim neko kaže "grupni ..." svi pomisle na jednu stvar. Naravno biće i toga, kao i uvek provešćemo vas od seksa do smrti, samo što sada ispred dodajte grupni. Očekuju vas i masovne histerije, invazije i krvavi masakri. Pridružite nam se u istraživanju GRUPNOG I MASOVNOG ŠOKA.

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
vinston
Admin

« Reply #71 on: November 05, 2009, 08:26:51 PM »

RATNI ŠOK

Ratni-shokCiklus: Šok uživo//Koridori DOB
Nedelja, 08. novembar - Dom omladine u 20:00

Šok Koridor se davno bavio bombardovanjem, i upravo tada smo načeli temu RATNOG ŠOKA. Počećemo sa nekim autorima, koji su prikazivali istorijske događaje na svoj način. Šta se dešava kada se u sukob umešaju natprirodne sile, ili kako ratni film preraste u slešer. Pridružite nam se u istraživanju RATNOG ŠOKA!

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
vinston
Admin

« Reply #72 on: November 21, 2009, 03:02:44 PM »

KRATKI ŠOK III
Nedelja, 22. novembar - Dom omladine u 20:00
Govore: Nenad Bekvalac i Aleksandar Radivojević

Nastavljamo sa započetom tradicijom. Vodimo vas opet u svet "kratkog šoka". Biramo najbolje primere iz mora filmova, koji izađu svake godine. Dođite da pogledate ovu mini selekciju koju je Šok Koridor izabrao za vas.

vinston
Admin

« Reply #73 on: December 03, 2009, 02:57:57 PM »

Tribina: "APOKALIPTIČNI ŠOK"
Nedelja, 06. decembar - Dom omladine u 20:00

Skoro svi imaju strah od kraja sveta. Za svaku generaciju propast čovecanstva je uvek blizu, kao da će se desiti već sutra. Mnogi reditelji su prikazali svoje verzije apokalipse i šta nas čeka posle. Mi ćemo vas provesti kroz filmske  košmare i pripremiti za neizbežno. Pridružite nam se u istraživanju APOKALIPTIČNOG ŠOKA!

vinston
Admin

« Reply #74 on: December 16, 2009, 07:12:06 PM »

RATNI ŠOK
Ratni-shokCiklus: Šok uživo//Koridori DOB
Ponedeljak, 21. decembar - Dom omladine u 20:00

Šok Koridor se davno bavio bombardovanjem, i upravo tada smo načeli temu RATNOG ŠOKA. Počećemo sa nekim autorima, koji su prikazivali istorijske događaje na svoj način. Šta se dešava kada se u sukob umešaju natprirodne sile, ili kako ratni film preraste u slešer. Pridružite nam se u istraživanju RATNOG ŠOKA!

vinston
Admin

« Reply #75 on: December 25, 2009, 09:33:24 PM »

GOTHIC ŠOK

Gothic-shokCiklus: Šok uživo//Koridori DOB
Ponedeljak, 28. decembar - Dom omladine u 20:00

Šta sve spada u "Gothic"? Koji su se reditelji najviše bavili ovom temom? Ovog puta ćemo se šetati kroz mračne kutke nekog zamka, družiti sa duhovima, vampirima i drugom decom noći. Pridružite nam se u istraživanju GOTHIC ŠOKA!

vinston
Admin

« Reply #76 on: December 31, 2009, 11:18:12 AM »

Evropski šok

Nedelja, 10. januar - Dom omladine u 20:00

Evropa je kolevka filmskog šoka. Duže vreme je jedini kontinent sa kojeg dolaze filmovi donekle lišeni političke korektnosti. Vratićemo se i u zlatno doba eksploatacije i prikazati najozloglašenije filmove iz tog perioda. Pridružite nam se u istraživanju EVROPSKOG ŠOKA!

zevsonja
Moderator

« Reply #77 on: December 31, 2009, 02:11:09 PM »

bio sam na poslednjem, "gotik-shoku" i bilo je totalno bzv.   cela tribina je bila veliki deza vu. oni klipovi koju su pusteni nemaju nikakve veze sa gotik motivima, a oni koji su bili vezani sa temom su vec previse puta pustani.   

jedino sto je valjalo je bio neki muzicki spot. to su bile neke vampirice-plavushe u kozi koje su pevusile nesto ko na evroviziji, a ceo spot je bio sa jeftinim efektima i zapaljenim krstovima.. ma, velika smejurija.       ali to je bio incident, sto bi rekao radivojevic (koji nije bio tu) medju svim onim bezveznjacima.

Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi
sto pravite buku bez reda i smisla
bez zasto i zato
za koga i kako

bez pitanja koje bi mozda osusilo
ponosni osmeh na licu bez suza
na licu sto nikada obraz okrenulo nije
vinston
Admin

« Reply #78 on: December 31, 2009, 06:53:54 PM »

Jel on uopshte prisutan vishe na koridoru?
ja svaki put kad chujem njega nema. A ne secam se kada sam zadnji put bio.
Postalo vishe nego otrcano 

vinston
Admin

« Reply #79 on: January 21, 2010, 03:42:10 PM »

"EMIGRANTSKI/TUĐINSKI ŠOK"
Nedelja, 24. januar - Dom omladine u 20:00

Mnogi će pomisliti da je ovo čisto politička tema. Neki od autora ovih filmova definitivno nisu imali to na umu, već čistu zabavu. Kao i svaki put biće i jednog i drugog. Šta se dešava kada u neku zajednicu pokuša da upliva druga kultura, da li će je ona integrisati, odbaciti ili unistiti? Da li oni prave problem ili niko ne želi pridošlice, bilo one iz druge zemlje, sa drugog kontinenta ili planete?  A možda ipak nisu došli u miru i vi ste osuđeni da nestanete…? Pridružite nam se u istraživanju EMIGRANTSKOG/TUĐINSKOG ŠOKA.

Pages: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11   Go Up
  Print  

Jump to:  

kinoteka dob mondovizija