|
MarijanaM
|
 |
« Reply #40 on: October 26, 2009, 05:26:31 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MarijanaM
|
 |
« Reply #41 on: October 26, 2009, 05:30:30 PM » |
|
Jedan od mojih najomiljenijih filmova svih vremena - Donnie Darko. Nikad im necu oprostiti sto su snimili onaj skrnavi drugi deo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MarijanaM
|
 |
« Reply #42 on: October 26, 2009, 05:33:30 PM » |
|
Film mi se i nije nesto preterano dopao moram priznati, ali bitno je da su za njega Radiohead uradili jednu stvar koja se posle nasla i na albumu OK Computer:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #43 on: November 03, 2009, 02:12:14 AM » |
|
kako su samo jake slike...... uh...
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #44 on: January 10, 2010, 06:32:46 PM » |
|
film bi bez ove muzike dosta izgubio.... predivno ostvarenje za kontemplaciju koja se retko srece:
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #45 on: January 10, 2010, 06:39:27 PM » |
|
a tek uz ovo sto volim da djuskam..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #46 on: February 23, 2010, 04:01:03 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #47 on: February 23, 2010, 04:36:52 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #48 on: February 23, 2010, 07:04:39 PM » |
|
Nemam pojma ali cu mu narezati 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #49 on: March 29, 2010, 02:57:36 AM » |
|
surovo... bolno........ nista ne rezira kao zivot...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|