May 20, 2013, 10:43:41 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home   Help Pravilnik Staff List Login Register imdb google filmske radosti kontakt  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Colic: dek hen pee (Patchanon Thammajira, 2006)  (Read 576 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ptakh
Član
**

« on: April 12, 2009, 03:37:38 PM »

Kamerni, porodični hororcic.

Mladi par dobija bebu koja pati od retkog poremeccaja - neprekidno placce. Priznajem da bih pao u iskushenje da pridavim malog skota ali roditelji trazze pravoslavno reshenje: od lekara (koji maltretiraju mladu mamu pokazivanjem najdrasticcnijih sluccajeva autizma iskupljenih u jednoj sobi, iako je ocigledno da to nije bebin problem), pa do raznih vidovnjaka koji nagadjaju da je recc o gresima iz majchinog proshlog zzivota. Mic po mic, svi se slozze da bebu treba cuvati do njenog prvog rodjendana (!).

U medjuvremenu razni natprirodni fenomeni obaraju se na malu porodicu u vidu poludelih kuccnih aparata itd, izgine i par rodjaka i prijatelja, ali nekako dodje i taj prvi rodjendan, pa poshto je utroshen ceo arsenal stoput vidjenih horor rekvizita i vreme je da se nekako svrshi, dobijamo objashnjenje svega u vidu jedne jedine recenice.

Ne znam shta mi bi da ovo gledam.

http://www.titlovi-extra.com/uimages/uploads/5b9a1759cb8a35e5d253c1f5af9e14af_colic2006avi_005428760.jpg
Colic: dek hen pee (Patchanon Thammajira, 2006)

vinston
Admin

« Reply #1 on: April 12, 2009, 04:43:58 PM »

Mladi par dobija bebu koja pati od retkog poremeccaja - neprekidno placce. Priznajem da bih pao u iskushenje da pridavim malog skota...

Treba decu drzati podalje od tebe 
Po samoj prichi mi deluje dosta zanimljivo. Mada moram da priznam da sam skeptik posle tvojih utisaka da ga odgledam. Volim Aziju, mada moram da priznam da sa Tajlandom nisam imao uspeha.

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
ptakh
Član
**

« Reply #2 on: April 12, 2009, 10:55:12 PM »

Ma vrlo je zgodan filmitj inacce ga ne bih gledao.
Ali kad su ti glavni negativci tokom filma toaster, luster i frizzider onda prirodno zzelish neko zadovoljavajucce objashnjenje na kraju 
vinston
Admin

« Reply #3 on: April 13, 2009, 04:40:19 PM »

To cesh kod njih veoma teshko dobiti. Uvek ostavljaju prostora da se zamislish,a to ponekad moze da bude veoma frustrirajuce.

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
ptakh
Član
**

« Reply #4 on: April 13, 2009, 09:25:15 PM »

Otvoren kraj najvishe volim, ali ovo nije to - jednostavno je preglup kraj.
Mozzesh da pogledash, nije smoran film, samo je glup.
Svako mozze da redja strashne situacije do u beskraj, ali horror (i uopshte film) je neshto drugo.
vinston
Admin

« Reply #5 on: April 13, 2009, 11:31:29 PM »

Neshto mi se chini da cu ga preskochiti 

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

kinoteka dob mondovizija