May 21, 2013, 11:29:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home   Help Pravilnik Staff List Login Register imdb google filmske radosti kontakt  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Prilikom registracije --- samo za potencijalne nove clanove!  (Read 1950 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vinston
Admin

« on: December 10, 2008, 11:21:06 PM »

Da biste bili u mogućnosti da diskutujete, pitate nešto vezano za sedmu umetnost, naziv filma ili gde možete da ga nađete; ako vam je do druženja ili ste iz obične radoznalosti stigli na naš forum, možda iz dosade... neophodna je registracija. Minut posla! Nije neophodno kliktati na aktivacioni meil - kako se registrujete možete odmah (sa nikom i lozinkom koje ste odabrali) pristupiti forumu!

Ako, ipak, kojim slučajem imate nekakvih problema prilikom registracije slobodno pošaljite meil na sledeću adresu, pa će neko od nas blagovremeno reagovati. adminteam@filmske-radosti.com
Obavezno pogledati "spam", "junk" foldere jer se često dešava da vam u početku tamo zaluta mejl.

Želimo Vam da uživate u čitanju i da nam se što pre pridružite i tako ulepšate forum konstruktivnom polemikom. Verujemo da ima tema i oblasti za svačiji ukus.

UŽIVAJTE
« Last Edit: October 14, 2010, 01:41:34 AM by zevsonja » Logged

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

kinoteka dob mondovizija