Visitor qScenario:Itaru Era
Producenti:Seiichiro Kobayashi, Susumu Nakajima, Reiko Arakawa
Muzika:Kôji Endô
Uloge:
Kenichi Endo ... Kiyoshi Yamazaki / Father
Shungiku Uchida ... Keiko Yamazaki / Mother
Kazushi Watanabe ... The visitor
Jun Mutô ... Takuya Yamazaki / Son
Fujiko ... Miki Yamazaki / Daughter
Posle toliko pricha uspeo sam da nabavim film i da ga dodushe iz 2 puta odgledam.
Na samom pochetku sam se odushevio filmom, jer sam se nasmejao do suza.Savrsheno glupava pricha, ali odlichno ukombinovana. Kada kazem glupa, mislim nije nishta specijalna, manje vishe svakodnevna. Osecam da je film bio veoma niskobudzetan i da su samo sa nekoliko kamera radili, i dosta je bio slobodan stil, nije bilo nikakvih pravila kadriranja.
Dolazi lik Posetilac u tudj zivot, gde pokushava na neki svoj nachin da napravi ravnotezu, jer su apsolutno svi neuravnotezeni, od caleta koji je bolid u pravom smislu te rechi, do keve narkomanke, sina zlostavljacha majke i cerke prostitutke.
Posle odredjenog vremena prestao sam da se smejem jer mi je sve to bilo zalosno, shta sve na neki uvrnut i chudan nachin treba raditi da bi se vratio u "Normalu", mozda je malchice vishe zachinjen film za moj ukus, ali ja lichno ne bih rekao da je boleshtina, ali opet shta sam sve gledao, ovo i nije bash toliko loshe...
Muzika na kraju mi je odlichna i veoma jaka nekako pobudi emocije, pa se veoma sazalish i na takve likove, nisu oni krivi shto ne znaju drugachije i veoma su isfrustrirani!