In between days (So Yong Kim, 2006)
ImdbScenario:Bradley Rust Gray, So Yong Kim
Uloge:
Taegu Andy Kang ... Tran
Jiseon Kim ... Aimie
Nakon kratkog opisa filma koji sam na flajeru prochitao "Korejski doseljenici u Kanadi, izmedju ljubavi i problema privikavanja na nove komshije", ochekivao da ce biti neki konflikt, Azija/Kanada. Medjutim, neshto sasvim drugo sam dobio. Jednostavna ne(s)recna ljubavna pricha, izmedju tin Korejanaca.
Veoma chudna nachin snimanja. 90% filma je bio u krupnom kadaru shto je meni prvi put da taku neshto gledam. Izuzetan zvuk, gledali su da naglase svaki shum, a mene izuzetno privuklo. Ne znam da li su namerno ili jednostavno losha kopija, ali ima u filmu nekoliko smrznutih kadrova gde je slika ochajnog kvaliteta, pa sam se zapitao o chemu se radi, ali josh uvek ne mogu da saznam o chemu se radilo....
zanimljiva je tema filma, ali nishta spec. Jendostavno privikavanje na nov zivot, igrom slichaja u Kanadi, devojka koja se zaljubljuje u svog drugara, koji ima neka osecanja prema njoj ali se iz nekog razloga boji da joj pokaze, i uvek ima neku u rezervi, nedefinisan odnos izmedju njih. Stalno natezanje i emocionalno praznjenje, pa ko moze duze da izdrzi.