|
vinston
|
 |
« Reply #40 on: February 20, 2009, 03:59:13 PM » |
|
E ubacio sam i opciju da mozete da snimite privatne poruke u XML ekstenziji. Kao na msn-u 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #42 on: February 20, 2009, 10:38:51 PM » |
|
Ssssto ne javljassss da je proradio??  Ne konstatuje mi slova š i ž u potpisu  pa javio sam ti preko meila, ali ti je otishlo u spem. a i preko sureala sam ti javio:) znam, kada sam vratio bazu neshto se poremetilo, pa sam ispravi u potpisu nije neki problem 
|
|
|
|
« Last Edit: September 10, 2009, 10:00:49 PM by vinston »
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
ptakh
Član

|
 |
« Reply #43 on: February 20, 2009, 11:19:01 PM » |
|
Pa nije problem meni liccno, nego ti kazzem da znash jer vidim da i na forumu RE?IJA pishe RE?IJA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #44 on: February 20, 2009, 11:43:26 PM » |
|
Pa nije problem meni liccno, nego ti kazzem da znash jer vidim da i na forumu REŽIJA pishe RE?IJA  znam znam, to ce moderi da isprave 
|
|
|
|
« Last Edit: September 10, 2009, 10:02:33 PM by vinston »
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #45 on: March 25, 2009, 04:48:59 PM » |
|
Malo sam se igrao sa forumom, pa sam centriao gornji meni, pri dnu strane sam ubacio i neke linkove koje vode na naslovnu stranu, bice josh izmena samo da se izveshtim. E da postavio sam i dve crne pozadine, ubaci cu josh koju za koji dan. Pa ko voli nek izvoli sa izborom teme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ptakh
Član

|
 |
« Reply #46 on: March 26, 2009, 04:41:56 PM » |
|
E da postavio sam i dve crne pozadine, ubaci cu josh koju za koji dan.
Crna kisha i crna empatija. Zar ne mislish da je malo mnogo crnila za ovako malo chlanova? Ja na forume idem da bih se oslobodio svog lichnog crnila. Shta bi od orange teme koju sam koristio pre havarije foruma?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #47 on: March 26, 2009, 04:46:02 PM » |
|
E da postavio sam i dve crne pozadine, ubaci cu josh koju za koji dan.
Crna kisha i crna empatija. Zar ne mislish da je malo mnogo crnila za ovako malo chlanova? Ja na forume idem da bih se oslobodio svog lichnog crnila. Shta bi od orange teme koju sam koristio pre havarije foruma? u pravu si, ko hoce neka bira izmedju dve crne, a postavicu i narandzastu koja je bila, nema da brinesh 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darije
|
 |
« Reply #48 on: March 27, 2009, 04:27:28 AM » |
|
Crna je savr?ena!!!!
|
|
|
|
|
|
"on je prvi počeo"
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #49 on: March 27, 2009, 10:26:22 AM » |
|
Crna je savršena!!!!
e super 
|
|
|
|
« Last Edit: October 05, 2009, 03:49:53 PM by vinston »
|
|
|
|
|
|