|
vinston
|
 |
« Reply #120 on: August 11, 2011, 10:47:31 AM » |
|
Nisam znao da ima tri toma ove knjige. Dosta sam prochitao od Murakamija, ali mi se ovo nesto nije chitalo, iskren da budem. Mozda zbog toga shto sam uzimao par knjiga za redom pa mi je bio neophodan odmor. Super je shto podseca na 1984. jednu od omiljenih knjiga. Bash bih mogao pred put da kupim, ali mi je smaranje da chekam pola godine da izadje treca. Mada ko zna, videcu josh...
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
Ogiman
Član

|
 |
« Reply #121 on: August 11, 2011, 12:19:22 PM » |
|
Super je shto podseca na 1984. jednu od omiljenih knjiga. Bash bih mogao pred put da kupim, ali mi je smaranje da chekam pola godine da izadje treca. Mada ko zna, videcu josh... Ako je prošao taj odmor od Murakamija onda je obavezno pokupi pred put, a treća knjiga je tu već za dva mjeseca tako da se i nećeš puno načekati, taman će na vrijeme stići. Inače, ja pogledah sinoć film "Norveška šuma" i u potpunosti se razočarah, ako stignem napiskaram malo o svim mojim nezadovoljstvima ovom ekranizacijom... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #122 on: August 11, 2011, 03:07:45 PM » |
|
Heh, vracam se tek sledece godine, tako da cu se nachekati  znachi ima ga na netu? Sjajno, bash mi se gleda. Nestrpljiv sam josh od dana kada sam chuo da ce se ekranizovati knjiga.
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
Ogiman
Član

|
 |
« Reply #123 on: August 11, 2011, 03:51:46 PM » |
|
Heh, vracam se tek sledece godine, tako da cu se nachekati  znachi ima ga na netu? Sjajno, bash mi se gleda. Nestrpljiv sam josh od dana kada sam chuo da ce se ekranizovati knjiga Aho, neki fin put znači...  Ma ajde, prepričam ti ja ovde treći dio... A odličan DVDrip 'Norveške šume' je izašao, ajde molim te prokomentariši kad pogledaš da vidim da nisam možda ja malo namćorast po pitanju ovog filma... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #124 on: August 11, 2011, 04:33:45 PM » |
|
Ja kad odlazim na putovanja onda volim i da zaginem  Stavih ga da se skida. Znash kako, ja se skoro uvek razocharam filmom, ako prethodno prochitam knjigu. Ovu sam prochitao pre nekih godinu dana, pa sam malo i zaboravio neke delove, tako da meni mozda i legne. Javljam utiske kada odgledam za koji dan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #126 on: March 13, 2012, 03:07:00 PM » |
|
Easy Riders, Raging Bulls Peter Biskind
Odlichan prikaz filmova i reditelja istih u "Novom Holivudu" uspon i ponog ovog talasa. Veoma obimna knjiga da dosta detalja, dosetki i anegdota.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wolfvaga
Moderator

Lupus in fabula :)
|
 |
« Reply #127 on: March 13, 2012, 05:30:31 PM » |
|
Easy Riders, Raging Bulls Peter Biskind
Odlichan prikaz filmova i reditelja istih u "Novom Holivudu" uspon i ponog ovog talasa. Veoma obimna knjiga da dosta detalja, dosetki i anegdota.
Cuo i bio vrlo znatiželjan da pogledam. Citao na engleskom ili srpskom? Ima li je uopste kod nas (na maternjem jeziku nam)?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #128 on: March 14, 2012, 01:09:56 AM » |
|
takva vrsta literature se ne prevodi na srpski 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Preoccupation
Član

|
 |
« Reply #129 on: August 30, 2012, 08:08:17 PM » |
|
Trenutno "Mogućnost ostrva" Mišela Uelbeka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|