May 26, 2013, 08:46:09 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home   Help Pravilnik Staff List Login Register imdb google filmske radosti kontakt  
Pages: 1 ... 10 11 12 [13] 14   Go Down
  Print  
Author Topic: Šta ste poslednje čitali??  (Read 8614 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vinston
Admin

« Reply #120 on: August 11, 2011, 10:47:31 AM »

Nisam znao da ima tri toma ove knjige. Dosta sam prochitao od Murakamija, ali mi se ovo nesto nije chitalo, iskren da budem. Mozda zbog toga shto sam uzimao par knjiga za redom pa mi je bio neophodan odmor.
Super je shto podseca na 1984. jednu od omiljenih knjiga. Bash bih mogao pred put da kupim, ali mi je smaranje da chekam pola godine da izadje treca. Mada ko zna, videcu josh...

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
Ogiman
Član
**

« Reply #121 on: August 11, 2011, 12:19:22 PM »

Super je shto podseca na 1984. jednu od omiljenih knjiga. Bash bih mogao pred put da kupim, ali mi je smaranje da chekam pola godine da izadje treca. Mada ko zna, videcu josh...

Ako je prošao taj odmor od Murakamija onda je obavezno pokupi pred put, a treća knjiga je tu već za dva mjeseca tako da se i nećeš puno načekati, taman će na vrijeme stići.

Inače, ja pogledah sinoć film "Norveška šuma" i u potpunosti se razočarah, ako stignem napiskaram malo o svim mojim nezadovoljstvima ovom ekranizacijom... 
vinston
Admin

« Reply #122 on: August 11, 2011, 03:07:45 PM »

Heh, vracam se tek sledece godine, tako da cu se nachekati

znachi ima ga na netu?
Sjajno, bash mi se gleda. Nestrpljiv sam josh od dana kada sam chuo da ce se ekranizovati knjiga.

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
Ogiman
Član
**

« Reply #123 on: August 11, 2011, 03:51:46 PM »

Heh, vracam se tek sledece godine, tako da cu se nachekati

znachi ima ga na netu?
Sjajno, bash mi se gleda. Nestrpljiv sam josh od dana kada sam chuo da ce se ekranizovati knjiga

Aho, neki fin put znači... 

Ma ajde, prepričam ti ja ovde treći dio... A odličan DVDrip 'Norveške šume' je izašao, ajde molim te prokomentariši kad pogledaš da vidim da nisam možda ja malo namćorast po pitanju ovog filma... 
vinston
Admin

« Reply #124 on: August 11, 2011, 04:33:45 PM »

Ja kad odlazim na putovanja onda volim i da zaginem

Stavih ga da se skida. Znash kako, ja se skoro uvek razocharam filmom, ako prethodno prochitam knjigu.
Ovu sam prochitao pre nekih godinu dana, pa sam malo i zaboravio neke delove, tako da meni mozda i legne.
Javljam utiske kada odgledam za koji dan...

LittleModesty
Član
**

« Reply #125 on: November 20, 2011, 01:59:43 AM »

Citam trenutno 4 knjige 

Mjuriel Barberi "Otmenost jeza", drugi deo "Twilight sage: New Moon"  , po treci put "Velika ocekivanja" Carlsa Dikensa i "Konte" Mome Kapora
vinston
Admin

« Reply #126 on: March 13, 2012, 03:07:00 PM »

Easy Riders, Raging Bulls
Peter Biskind

Odlichan prikaz filmova i reditelja istih u "Novom Holivudu" uspon i ponog ovog talasa. Veoma obimna knjiga da dosta detalja, dosetki i anegdota.

wolfvaga
Moderator

Lupus in fabula :)

« Reply #127 on: March 13, 2012, 05:30:31 PM »

Easy Riders, Raging Bulls
Peter Biskind

Odlichan prikaz filmova i reditelja istih u "Novom Holivudu" uspon i ponog ovog talasa. Veoma obimna knjiga da dosta detalja, dosetki i anegdota.
Cuo i bio vrlo znatiželjan da pogledam.

Citao na engleskom ili srpskom? Ima li je uopste kod nas (na maternjem jeziku nam)?
vinston
Admin

« Reply #128 on: March 14, 2012, 01:09:56 AM »

takva vrsta literature se ne prevodi na srpski

Preoccupation
Član
**

« Reply #129 on: August 30, 2012, 08:08:17 PM »

Trenutno "Mogućnost ostrva" Mišela Uelbeka.
Pages: 1 ... 10 11 12 [13] 14   Go Up
  Print  

Jump to:  

kinoteka dob mondovizija