May 19, 2013, 04:43:48 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home   Help Pravilnik Staff List Login Register imdb google filmske radosti kontakt  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sveti Georgije ubiva аždahu (Srđan Dragojević, 2009)  (Read 1772 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ptakh
Član
**

« Reply #20 on: March 30, 2009, 10:55:31 PM »

Lepo kazze zzena: "s obzirom na slabu konkurenciju na domacoj sceni sada i snazne poruke koje salje moze se smatrati kvalitetnim ostvarenjem."

Pa zar je tolika lova straccena na to da se mozze smatrati dobrim u nedostatku boljih?
Neki su se debelo omrsili od ovog projekta, po dobrom srpskom obiccaju
vinston
Admin

« Reply #21 on: March 31, 2009, 12:33:40 AM »

Trecina para je stracena na most, koji se u filmu maltene ni ne vidi, a ostatak u svoje dzepove i malo za produkciju u inostranstvu 

Mada je ovo tek pochetak, ovih dana gledam Fantoma, a na jesen Srpski film. Ma bice ovo godinaaaa...
« Last Edit: October 09, 2009, 06:26:29 PM by vinston » Logged

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
ptakh
Član
**

« Reply #22 on: March 31, 2009, 01:42:54 AM »

I ja ccu da gledam Fantoma 
vinston
Admin

« Reply #23 on: December 25, 2009, 09:28:54 PM »

Film je procureo na net pre nekoliko dana.
Ima dva dvd ripa u velichini od 1.33GB i 700 MB, sa engleski titlom 

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
darije
Član
**

« Reply #24 on: December 25, 2009, 11:43:13 PM »

Ima ga, ja mislim, i na kioscima za samo 300 din ...

"on je prvi počeo"
vinston
Admin

« Reply #25 on: December 26, 2009, 12:19:32 AM »

Ima ga, ja mislim, i na kioscima za samo 300 din ...

a je?
kad je vec pre izashao...

zevsonja
Moderator

« Reply #26 on: December 29, 2009, 06:51:14 PM »

ne znam sta reci u vezi sa ovim filmom a ostati priseban..       odgledao sam ga vrlo pazljivo i stvarno ostao ozlojedjen.
  ne secam se kada mi je ovako lose bilo jer je tako dragocen scenario ostao procerdan u nepovrat.  
  rezija, gluma.. sve je ostalo bledunjavo i preslabo za tako mocnu pricu. sporedni likovi su se pokazali dostojniji hvale nego nosioci radnje.  

ceo film je konfuzan uz nepotrebno predug pocetak.    mozda je trebalo odustati od filma i napraviti dostojnu seriju od jedno 5,6 epizoda..    vrlo sam razocaran.  ovaj film ne bi ni "oskar" spasio, barem po meni.

**nadjoh zanimljiv (pljuvacki) tekst iz "politike" o ovom filmu: http://www.politika.rs/rubrike/Kulturni-dodatak/SHta-se-desilo-sa-Azdahom.sr.html  --- najbolj mi je deo o gavrilu kao kortu maltezeu 

Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi
sto pravite buku bez reda i smisla
bez zasto i zato
za koga i kako

bez pitanja koje bi mozda osusilo
ponosni osmeh na licu bez suza
na licu sto nikada obraz okrenulo nije
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

kinoteka dob mondovizija