June 20, 2013, 01:11:36 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home   Help Pravilnik Staff List Login Register imdb google filmske radosti kontakt  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Letters from Iwo Jima (Clint Eastwood, 2006)  (Read 1041 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Honoria Dedlock
Član
**

« Reply #10 on: January 17, 2009, 04:53:42 PM »

Pisma sa Iwo Jime je radjen po knjizi...A sto se samuraja tice,tu ne mogu da se upustam u diskusiju jer je film prava Americka pricica,sa primesom Japanaca zamisljenih od strane Amerikanaca.....Kao da u zivotu nisu videli jednog Japanca ( da ne pricam dalje)...
vinston
Admin

« Reply #11 on: January 17, 2009, 04:55:49 PM »

Pisma sa Iwo Jime je radjen po knjizi...A sto se samuraja tice,tu ne mogu da se upustam u diskusiju jer je film prava Americka pricica,sa primesom Japanaca zamisljenih od strane Amerikanaca.....Kao da u zivotu nisu videli jednog Japanca ( da ne pricam dalje)...

Kontash da im to nije ni bio cilj, dali su verziju Samuraja iz svog ugla.
Knjiga koju je Japanac napisao. Kontash o chemu ti pricham
« Last Edit: September 02, 2009, 11:39:32 PM by vinston » Logged

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
ptakh
Član
**

« Reply #12 on: January 17, 2009, 06:54:29 PM »

Ne?to im se nakrivio taj ugao... :D

Amerikanci zami?ljaju Japance kaogod i Francuze, Arape, krvoločne Srbe po imenu Nusret itd. Zapravo, oni najradije zami?ljaju da drugih nacija uop?te i nema (osim debilnih Francuza poput Depardjea koji se ubi?e za zelenu kartu po cenu polnog op?tenja sa neprivlačnom pa i odbojnom Endi MekDauel - Green Card).

Nije toliko losh kao Pismo nashih ocheva, koji je veoma jadno ostvarenje. Ko god je od mojih gledao ovaj film svi su rekli da je dosta dobro ostvarenje, ali eto toliko je proshlo ja josh uvek nisam uspo da ga skinem. Mozda cu sada posle tvoje teme konachno da ga i odgledam :D

Nije pismo nego zastave na?ih očeva. Nisu pisali pisma no su mahali zastavama, ali nebitno. Kad si gledao jedan kao da si i drugi.

Gledao sam Pismo i Zastave u vreme kad su iza?li (prvi skino!). Bolje da sam opu?teno (sa devojkom i uz neko pićence) po hiljaditi put pogledao Karpenterovu Noć ve?tica.
vinston
Admin

« Reply #13 on: January 17, 2009, 07:22:43 PM »

Jeste ovde su pisma, pa sam se prebacio, mahali su onim jadnim zastavama, krvlju oprljanom!
Velichaju svoju naciju, naciju koja ne postoji!
Prichalo se tih dana na sva usta o tim filmovima, pa sam morao da odgledam  
« Last Edit: September 02, 2009, 11:41:38 PM by vinston » Logged

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

kinoteka dob mondovizija