ptakh
Član

|
 |
« Reply #40 on: May 26, 2009, 12:38:04 PM » |
|
Film je nedostojan legendarnog lika Vlade Vasiljevicca (kao shto je i van Santov Milk nedostojan lika Harvija Milka). Ova (neispriccana) pricha stoji kao opcija i mozzda cce da je se lati neko drugi...kad-tad.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #41 on: May 26, 2009, 05:37:22 PM » |
|
hepi-hipi: Taksistu bi Felini parama oblepio Mene malo podseca facom na Elmera Daveza Najjaci je bio kad je na kraju rekao da je Vlada bio dobar covek samo malo kriminalno nastrojen i kad je nabrajao nadimke tipa karburator, kvacilo, skakavac... ne secam se ni sama ahahhaa  slazem se skroz. kaze nesto kao da je bilo njih par tada koji su "to" radili: mecka, komarac, vlada opel, on, onaj mali pajser, nosonja... mislim da je tako nesto nabrajao... ma, u svakom slucaju mnogo smesno 
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #42 on: May 27, 2009, 04:19:48 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
happy_hippie
Član

|
 |
« Reply #43 on: May 27, 2009, 04:50:25 PM » |
|
odbrani Rade Jovana i Milutina ko da su mu braca rodjena  dobro napisana kritika, sto je jedino bitno. jasno je da ja imam totalno kontra stav, al' sad je bitan kvalitet same recenzije 
|
|
|
|
|
|
"Kada slonovi vode ljubav, ili se tuku, travi je svejedno, ona biva povaljana."
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #44 on: May 27, 2009, 05:06:04 PM » |
|
pa jedna dosta objektivna kritika, po mom mishljenju 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
happy_hippie
Član

|
 |
« Reply #45 on: May 27, 2009, 05:13:52 PM » |
|
pa jedna dosta objektivna kritika, po mom mishljenju  pazi, meni se ne svidja film uopste, vama dvojici je ok, moze se reci. zato je tebi Radetova kritika objektivna, a meni vrlo naklonjena filmu koji to ne zasluzuje (bar po mom misljenju ne zasluzuje)  ja sam mu se divila kako je neke stvari opravdao i povadio 
|
|
|
|
« Last Edit: May 27, 2009, 05:18:53 PM by happy_hippie »
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #46 on: May 27, 2009, 05:22:06 PM » |
|
Ja sam izmedju vas dvoje niti bih ga popljuvao kao ti, niti toliko nahvalio kao zevsonja..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
happy_hippie
Član

|
 |
« Reply #47 on: May 27, 2009, 05:28:09 PM » |
|
Ja sam izmedju vas dvoje niti bih ga popljuvao kao ti, niti toliko nahvalio kao zevsonja..
iskustvo me je naucilo da je takav stav obicno najpravedniji  pa dobro, ovo ide na sajt, tako da je bolje sto je zevsonja nahvalio. Stvarno ne bi bilo fer da stoji moja pljuvacina, al' ja nisam mogla protiv sebe, to sam ti rekla cim sam dosla iz bioskopa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #48 on: May 27, 2009, 05:32:15 PM » |
|
iskustvo me je naucilo da je takav stav obicno najpravedniji  pa dobro, ovo ide na sajt, tako da je bolje sto je zevsonja nahvalio. Stvarno ne bi bilo fer da stoji moja pljuvacina, al' ja nisam mogla protiv sebe, to sam ti rekla cim sam dosla iz bioskopa  nisi ni trunku slagala  Chekamo sledecu objektivniju kritiku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #49 on: July 21, 2009, 08:23:18 PM » |
|
Ovih dana na srpskim ulicama treba da se pojavi originalni DVD filma BEOGRADSKI FANTOM. Izdavač je Tuck, cena će biti 299 dinara. Od bonusa na disku će biti 3 IZBAČENE SCENE, trejleri i galerija fotografija.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|