|
zevsonja
|
 |
« on: December 30, 2008, 04:14:54 PM » |
|
Dugoočekivana nova avantura popularnog Harija Potera u filmu "Hari Poter i Polukrvni Princ", nastala prema istoimenoj, ?estoj po redu knjizi D?oan Ketlin Rouling u domaće bioskope sti?e 16. jula 2009. godine.
Re?iju potpisuje Dejvid Jejts, autor petog nastavka "Hari Poter i Red Feniksa", koji će se naći i u rediteljskoj stolici poslednjeg filma o dečaku-čarobnjaku u ostvarenju "Hari Poter i Relikvije Smrti".
Kao i u prethodnim filmovima, glavne uloge tumače Danijel Redklif, Rupert Grint i Ema Votson.
U filmu "Hari Poter i Polukrvni Princ", dok Hari započinje ?estu godinu u Hogvortsu, Lord Voldemor ?iri strah po Britaniji, i pritisak na Harija da ga pobedi postaje sve jači.
Koristeći staru Knjigu napitaka koja je prethodno pripadala "Polukrvnom princu", Hari je u stanju da poveća svoje znanje magije i da se pripremi za bitku. Međutim, prethodno mora da pomogne Dambldoru da otkrije tajnu Voldemorove potrage za besmrtno?ću - lokaciju Horkruksa, ali potraga za Horkruksima i bitka koja sledi u Hogvortsu imaju tragičan ishod i navode Harija da veruje da on mora da pođe sam da savlada Mračnog Gospodara.
I tinejd?eske ljubavi bujaju u Hogvordsu - Hari je sve zainteresovaniji za D?ini, ali je i Din Tomas. Lavander Braun je odlučila da je Ron pravi za nju, ali nije računala na čokolade Romilde Vejn, a tu je i Hermiona koja gori od ljubomore, ali je odlučna da ne poka?e svoja osećanja. Dok romanse cvetaju, jedan učenik ostaje po strani, re?en da ostavi mračan znak.
Ljubav je u vazduhu, ali tragedija se pribli?ava i Hogvorts mo?da nikada neće biti isti.
Iako su verni fanovi bestselera Roulingove sa nestrpljenjem očekivali filmsku adaptaciju ?estog dela uoči Nove godine, u "Vorner Brosu" su odlučili da sačekaju i da je leto pravo vreme za jo? jedan veliki hit o mladom čarobnjaku, koji će sigurno i ovog puta puniti bioskopske sale. preuzeto sa sajta B92.net samo za druga vinstona. znam da on ceznjivo ceka svaki deo hari smotera 
|
|
|
|
« Last Edit: December 06, 2009, 10:13:46 PM by zevsonja »
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #1 on: December 30, 2008, 04:28:20 PM » |
|
 Joj nikako da dochekam...  Samo pomeraju i pomeraju premijeru....
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
The.Cold.One
Guest
|
 |
« Reply #2 on: January 15, 2009, 03:08:18 AM » |
|
da, kada su pomerili premijeru sa 21. Novembra za sledecu godinu mislila sam da nikad necu docekati, ali onda sam cula da je njegovo mesto zauzeo Twilight, te sam se brzo oporavila...  bilo kako bilo, nadam se da ce HP 6 opravdati sva nasa ocekivanja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #3 on: January 15, 2009, 10:25:36 AM » |
|
da, kada su pomerili premijeru sa 21. Novembra za sledecu godinu mislila sam da nikad necu docekati, ali onda sam cula da je njegovo mesto zauzeo Twilight, te sam se brzo oporavila...  bilo kako bilo, nadam se da ce HP 6 opravdati sva nasa ocekivanja  Gde nece  Koliko je josh ostalo delova da se prikaze, 3? ja sam se vec odavno zabrojao..
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
wolfvaga
Moderator

Lupus in fabula :)
|
 |
« Reply #4 on: January 15, 2009, 01:04:39 PM » |
|
Fakticki jos dve knjige, ali sam cuo da ce deliti poslednju u 2 filma...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #5 on: April 18, 2009, 11:33:44 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #6 on: June 18, 2009, 06:43:12 PM » |
|
Velika dvorana 15. jul, 18.00 i 21.00 Cena ulaznica: 300 din. Režija: Dejvid Jejts Uloge: Daniel Redklif, Ema Votson, Rupert Grint, Majkl Gambon, Helena Bonam Karter, Alan Rikmen Žanr: Avantura http://www.HarryPoter.com 
|
|
|
|
« Last Edit: October 16, 2009, 03:38:58 PM by vinston »
|
|
|
|
|
|
*bublik*
|
 |
« Reply #7 on: June 19, 2009, 12:56:07 AM » |
|
Jeeeeeeeeeeeeeee sreca sreca radost!!!! Obozavam i knjige i filmove 
|
|
|
|
|
|
"Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine."
Samjuel Beket
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #8 on: July 16, 2009, 06:00:50 PM » |
|
Premijera je bila juche kod nas  A ako je suditi po procenama imace veoma dobar vikend.. ?Heri Poter i Polukrvni princ? krenuo je sa bioskopskim projekcijama u Americi u minut posle ponoći u sredu ujutru. Do svitanja zaradio je neočekivanih 22.2 miliona dolara od 3,033 projekcije. opshirnije na naslovnici...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #9 on: July 16, 2009, 11:04:14 PM » |
|
vinstone, moze pojasnjenje zasto se tema zove "hari poter...", a ti ovde pises "heri poter..." i na naslovnici sajta isto tako. mislim vi to pratite, pa se pitam da li je u poslednjem delu doslo do nekakvog duhovnog preobrazaja glavnom lika, pa je doneta ta mala prepravka koja simobolise njegovo raskrsce sa nekim necastivim silama? cini mi se da je uvek do sada bio hari poter, pa me, ovako enigmatike radi, zanima sta se dogodilo sa tim jednim slovom. zivo me kopka i pecka. 
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|