May 22, 2013, 09:11:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home   Help Pravilnik Staff List Login Register imdb google filmske radosti kontakt  
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 15   Go Down
  Print  
Author Topic: Otišli su...  (Read 8686 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ptakh
Član
**

« Reply #30 on: May 23, 2009, 05:43:26 PM »

Nishta loshe nisam rekao o tebi, hipi.
Samo sam napomenuo da kad si javna lichnost, zbog ljuckih predrasuda imash mnogo manje shanse za poshtenu istragu - jer te smatraju debilom, drogiranim idiotom, osobom sa psihicckim problemima koja jedva cceka da se samoubije itd, itd...

Pa, da ne bih blebetao na prazno, postavio sam konkretan primer gde se stvarno tako desilo.
happy_hippie
Član
**

« Reply #31 on: May 23, 2009, 05:47:28 PM »

Nishta loshe nisam rekao o tebi, hipi.
Samo sam napomenuo da kad si javna lichnost, zbog ljuckih predrasuda imash mnogo manje shanse za poshtenu istragu - jer te smatraju debilom, drogiranim idiotom, osobom sa psihicckim problemima koja jedva cceka da se samoubije itd, itd...

Pa, da ne bih blebetao na prazno, postavio sam konkretan primer gde se stvarno tako desilo.

Sve to stoji. To je skroz tacno.
Samo se po mom misljenju ne ubijaju ludi i idoti, al' to je vec druga prica... koja tek nema veze s temom. Ne kazem da si ti to mislio, tacnije mislim da nisi, ali vecina ljudi tako pomislja
« Last Edit: May 23, 2009, 05:48:48 PM by happy_hippie » Logged

"Kada slonovi vode ljubav, ili se tuku, travi je svejedno, ona biva povaljana."
ptakh
Član
**

« Reply #32 on: May 23, 2009, 05:57:53 PM »

Nisu slavni toliko drugacciji od nas 'neslavnih' ali ljudi imaju predrasude...

(Mene liccno je sluccaj Adrienne Shelly zaprepastio jer otkad znam za sebe Ameri me bombarduju tonama forenziccarskih serija, na njima sam odrastao: dovoljno je samo da kinesh pored leshine i eto njima DNK i tebi policije za vratom. O shlajmari da ne priccamo. A u stvarnom zzivotu ...:()
vinston
Admin

« Reply #33 on: June 04, 2009, 07:16:55 PM »

http://i434.photobucket.com/albums/qq61/Winston888/cannes.jpg
Otišli su...

Glumac Dejvid Karadin, zvezda serijala filmova "Kung fu", sredinom sedamdesetih godina proshlog veka pronadjen je mrtav u Tajlandskoj prestonici, Bangkoku. Prema navodima, pronadjen je obeshen u luksuznoj hotelskoj sobi i veruje se da je izvrshio samoubistvo.

Portparol Americhke ambasade na Tajlandu, Majkl Tarner, je potvrdio da je 72-dishnji glumac mrtav. Rekao je da je ambasadu obavestila policija koja je rekla da je Karadin umro najverovatnije u sredu uveche ili chetvrtak u pre podnevnim chasovima, ali vishe nije mogao da kaze iz poshtovanja prema glumchevoj porodici.
« Last Edit: June 04, 2009, 08:40:14 PM by vinston » Logged

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
*bublik*
Član
**

« Reply #34 on: June 04, 2009, 10:19:04 PM »

Ijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  

Al ja njega znam iz serije Sever i jug i i iz Kill Bill-a
« Last Edit: June 04, 2009, 10:20:23 PM by *bublik* » Logged

"Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine."

Samjuel Beket
*bublik*
Član
**

« Reply #35 on: June 08, 2009, 03:03:20 PM »

Karadinova porodica trazi pomoc FBI-a, forenzichkih eksperata

EEEE vidi mu se da je bio pervert...ccc uglavnom nasli su ga vezanih saka i penisa i kanap se protezao do njegovog vrata pa do barske sipke

Umro je tokom sexualnih igara

« Last Edit: June 25, 2009, 09:55:54 PM by vinston » Logged

Samjuel Beket
ptakh
Član
**

« Reply #36 on: June 08, 2009, 03:31:33 PM »

EEEE vidi mu se da je bio pervert...ccc uglavnom nasli su ga vezanih saka i penisa i kanap se protezao do njegovog vrata pa do barske sipke

Umro je tokom sexualnih igara

Nishta, znacci NISHTA od svega toga nije za objavljivanje, to je njegova intima, nema veze sa profesijom - u privatnom zzivotu  mozze da radi shta ga je volja pa i da umre kako pozzeli.

Glumac je ZANIMANJE, znacci on je u dlaku isto shto i direktor Renoa, uchiteljica u Ribnikaru ili prodavac u supermarketu. Ako je glumac, nije dao svoju privatnost na izvolte raznoraznim pervertima koji u nedostatku lichnog zzivota trazze (i nalaze) senzacije u tudjem.
Sramota  
« Last Edit: June 08, 2009, 03:32:45 PM by validate » Logged
*bublik*
Član
**

« Reply #37 on: June 08, 2009, 04:29:09 PM »

A ljudi koji se bave javnim poslom uvek su na meti!!! Neko ce uvek koristiti senzaciju zarad sopstvenog posla. Sto ne znaci da je to dobro, ali tako je.

Nisam skapirala da li ti smeta sto sam ja prenela ovu vest(s obzirom na to da si mene citirao) ili sto su oni objavili nesto sto nije trebalo....

I`m just a messenger...

Samjuel Beket
zevsonja
Moderator

« Reply #38 on: June 10, 2009, 03:52:09 PM »

Звонимир Берковић, филмски режисер и сценариста, умро је у 81. години. Критика га сматра класиком хрватског филма, иако је режирао свега четири играна филма. Међу њима се посебно истичу "Рондо" и "Контеса Дора".

Филмски режисер и сценариста, професор, драматург, критичар и есејист Звонимир Берковић умро је у Загребу, у 81. години.

Звонимир Берковић рођен је у Београду 1. августа 1928, да би од 15. године живео у Загребу где је дипломирао на Академији за казалишну умјетност која се данас зове Академија драмске умјетности и на којој је касније предавао до пензионисања.

За сценарио награђиваног филма "Х 8" Николе Танхофера, који је написао с Томиславом Буторцем, добио је Златну арену.

Режирао је "Рондо" који је на филмском фестивалу у Пули добио шест Златних арена, а осим "Контесе Доре" која је такође добила Златну арену за најбољи филм у Пули и од које је настала серија на Хрватској телевизији, режирао је и "Љубавна писма с предумишљајем" и кратки филм "Тражите жену".

Осим свог првог документарног филма "Мој стан", за који је добио прву награду у тој категорији на канском фестивалу 1962. године, Берковић је режирао још три документарна филма. Бавио се филмском и музичком критиком, а задњих двадесетак година интензивно је објављивао новинске коментаре.
  preuzeto sa sajta RTS.rs

Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi
sto pravite buku bez reda i smisla
bez zasto i zato
za koga i kako

bez pitanja koje bi mozda osusilo
ponosni osmeh na licu bez suza
na licu sto nikada obraz okrenulo nije
vinston
Admin

« Reply #39 on: June 25, 2009, 09:32:39 PM »

http://i434.photobucket.com/albums/qq61/Winston888/Farafoset.jpg
Otišli su...

Američka glumica Fara Foset, zvezda filma "Čarlijevi anđeli", plavooka devojka sa bilborda sedamdesetih godina,  izgubila je dugu bitku sa rakom. Foset je preminula danas u Los Anđelesu u 63. godini ?ivota, rekao je njen predstavnik za ?tampu, a prenosi BBC.

Foset je sinoć iz svog doma u Holivudu bila prebačena u urgentni centar obli?nje bolnice. Njena porodica i prijatelji bili su prisutni na samrti.

"Povremeno je gubila svest. Razgovarao sam s njom celu noć. Rekao sam joj koliko je volim. Oti?la je na bolje mesto", rekao je njen verenik, američki glumac Rajan O'Nil.

"Bila je okru?ena svojim najbli?ima kada je preminula", rekao je O'Nil i dodao da će se glumica biti sahranjena u sledećih nekoliko dana u Los Anđelesu.

Dijagnoza raka je Fosetovoj ustanovljena u septembru 2006. Četiri meseca kasnije, saop?tila je da je izlečena, ali se bolest vratila u proleće 2007. i kasnije pro?irila na jetru.

Foset je u Nemačkoj bila na eksperimentalnom lečenju matičnim ćelijama, o čemu je snimila prilog koji je početkom 2008. prikazan na američkoj televiziji.

Fara Lina Foset (Farrah Leni Fawcett) rođena je 2. februara 1947. godine u Teksasu. U srednjoj ?koli je tokom sve četiri godine dobijala titulu najlep?e učenice ?kole. Posle maturiranja je upisala Mikrobiolo?ki fakultet u Teksasu. Na drugoj godini studija dobila je ponudu od jednog publiciste da ide u Kaliforniju i radi kao model. Njeni roditelji su se tome protivili, ali uprkos njihovom protivljenju, ona 1968. godine ipak odlazi u Holivud.

Već posle dve nedelje od svog dolaska, potpisala je ugovor i počela da se pojavljuje u TV reklamama i na bilbordima. Ubrzo je upoznala Lija Mejd?orsa, sa kojim se posle pet godina venčala. Njena prva uloga bila je u seriji "Čovek od ?est miliona dolara", koja je delo producentske kompanije njenog mu?a. Prva uloga koja je proslavila ovu glumicu bila je u seriji "Čarlijevi anđeli". Ova svojevremeno veoma popularna serija u Americi učinila je Faru Foset najseksepilnijom glumicom tog vremena. Njen poster iz serije prodat je u 12 miliona primeraka u Americi.

U devedesetim godinama imala je veoma uspe?ne uloge u filmovima "Kriminalno pona?anje", "Apostol", "Zamena za ?enu" i "Doktor T i njegova ?ena". Za "Plejboj" se slikala 1995. i 1997. godine i, uprkos tome ?to je imala gotovo 50 godina, dva izdanja ovog časopisa sa njom na naslovnoj strani bila su među najprodavanijima u istoriji.

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 15   Go Up
  Print  

Jump to:  

kinoteka dob mondovizija