|
zevsonja
|
 |
« Reply #10 on: November 24, 2009, 08:05:34 PM » |
|
Želeli bismo da članove foruma uputimo na novu opciju na našem sajtu gde mogu videti predloge "Filmskih radosti" za tekuću nedelju o svim filmskim dešavanjima u našoj zemlji, mada se, na žalost, uglavnom sve najviše tiče Beograda. No, trudimo se da se obavestimo o svim mogućim zanimljivim filmskim događajima u zemlji, tako da očekujemo filmofilsku pandemiju koja će nas sve obradovati.  Ovde možete naći pomenute preporuke: http://www.filmske-radosti.com/Preporucujemo.html !Pozdrav!
|
|
|
|
« Last Edit: November 24, 2009, 08:07:18 PM by zevsonja »
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #11 on: February 10, 2010, 01:23:46 AM » |
|
Pozdrav drugari, forumashi, filmofili i svi vi koji se tako osecate, a mozda i ne  zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je postavljen nova prezentacija "Filmskih radosti" sa totalno drugachijim dizajnom  Slobodno iskomentarishete kako Vam se dopada izgled. Vase Filmske radosti 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
*bublik*
|
 |
« Reply #12 on: February 10, 2010, 10:05:57 AM » |
|
Dopadaaaaaaaa!!! Bravo Zoki 
|
|
|
|
|
|
"Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine."
Samjuel Beket
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #13 on: February 10, 2010, 07:17:46 PM » |
|
konacno i ja mogu da vidim nash sajt. sjajno, sjajno. divno, divno. samo napred!! 
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #14 on: June 23, 2010, 06:41:35 PM » |
|
Dragi forumaši, Od nedavno možete komentarisati vesti koje postavljamo na sajt. Dodata je posebna opcija i pomoću nje lako i brzo možete ispisati Vaše cenjene utiske u skladu na naznačenim pravilima. Želimo Vam, i nam, što raspisanije i aktivnije filmofilsko leto.  *Posebno bi trebalo Vinstona pohvaliti za ovaj novitet.* 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #15 on: December 31, 2010, 03:17:57 PM » |
|
Filmske radosti se bore za godišnju nagradu Popboksa za najbolji sajt. Podržite nas i glasajte za nas!  ! http://www.popboks.com/aw2010.php * sekcija za najbolji sajt je poslednja, ako se ne varam.*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #16 on: March 19, 2012, 12:32:00 AM » |
|
Vrlo brzo novi sajt FR! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #17 on: March 19, 2012, 02:13:04 PM » |
|
Postavljen novi sajt 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
nestvarko
|
 |
« Reply #18 on: March 20, 2012, 01:58:24 PM » |
|
Nek je sa srećom u novome ruhu!!  Neka vam donese puno novih radosnih članova, a nama još više zanimljivih članaka i filmičnih dogodovština! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #19 on: March 20, 2012, 03:50:10 PM » |
|
hvala, nestvarko!  i ti si svojim prisustvom doprinela 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|