May 22, 2013, 04:49:59 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home   Help Pravilnik Staff List Login Register imdb google filmske radosti kontakt  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Alternativa od 07.12  (Read 99 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vinston
Admin

« on: December 02, 2011, 06:53:52 PM »

Festival novog filma i videa „Alternative film/video“, sa svojom dugom tradicijom, koja ima korene u osamdesetim godinama prošlog veka, predstaviće nam se u periodu od 7. do 11. decembra u Domu kulture „Studentski grad“.

Posle prekida u svom radu devedesetih godina, pred početak XXI veka vratio se na scenu, u međuvremenu je od regionalnog postao međunarodni i sa svojim sjajnim programom.

Selekciona komisija, u okviru koje su radili Zoran Saveski i Greg De Cuir od 400 filmova pristiglih na adresu festivala „ALTERNATIVE 2011.“ godine, izabrala je 42 za glavni takmičarski program, a 9 za prateći program (koji ćemo pratiti pod naslovom „Narative“). Autori filmova koji su se našli u konkurenciji su iz Hrvatske, Izraela, Španije, Turske...

Opsirnije

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

kinoteka dob mondovizija