|
vinston
|
 |
« Reply #10 on: September 16, 2009, 04:34:53 PM » |
|
nazalost samo shpanski, portugalski... ali evo ti linkova preko repida sa zalepljenim engleski titlom   nema pasa za spajanje fajlova koristi programchic hjsplit
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
darije
|
 |
« Reply #11 on: September 16, 2009, 07:55:33 PM » |
|
Postoje podešavanja za najnoviji SubRip koji, kažu i pokazuju, može da "skine" nalepljene prevode. Nikako da to isprobam i proverim ali evo možda prilike...
P.S. Ne znam koliko ti je pametno da ovako, bez code tag -a stavljaš linkove, odnosno, koliko je uopšte pametno stavljati linkove. Mislim, OK, nije ovo (fakin') Holivudski blokbaster ali opet...
|
|
|
|
|
|
"on je prvi počeo"
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #12 on: September 16, 2009, 08:02:01 PM » |
|
Znam da ima nekih programchica za vadjenje titlova. Gugl ne moze da vidi linkove jer je gost. Tako da ne moze ni da indeksira, samo registrovani chlanovi mogu da vide linkove. Stavljam ih u hide tag. Nije ni najmanje pametno, ali obrishem ja to posle nekog vremena 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #14 on: September 20, 2009, 10:42:16 AM » |
|
Jel ima neko titl za seriju JAG: Judge Advocate General?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #15 on: June 09, 2010, 03:22:19 PM » |
|
potreban titla za film za izraelski film "jafa" koji je bio na FESTu: http://www.imdb.com/title/tt1406160/ nije bitno da li je eng ili srpski.
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #16 on: June 09, 2010, 04:11:50 PM » |
|
imash za sada samo na francuskom. strpi se josh malo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #17 on: June 09, 2010, 07:32:44 PM » |
|
znam sa franc... to mi nista ne pomaze, ali fala.  probaj negde da iskopas, ako nadjes eng. nije za mene.
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|