May 20, 2013, 10:00:03 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home   Help Pravilnik Staff List Login Register imdb google filmske radosti kontakt  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Johnny Depp  (Read 2382 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Klekih-petra
Član
**

« Reply #20 on: May 03, 2010, 12:18:55 AM »

Kusturica izvikan! to nije moj utisak...mozda je nagradjivan previse po necijem ukusu, ali izvikan nije bar ne u Srbiji. Njegovi filmovi se gotovo ne gledaju u Srbiji, njegovo ime jedva da se pomene u strucnim krugovima,...govori se tu i tamo o njegovim projektima ali mnogo manje nego sto bi se ocekivalo s;obzirom na njegova filmska dostignuca (nagrade).Uopste mi ne lezi kao reditelj ali sam gledao vecinu njegovih filmova.Smatram da je dosta toga uveo u nasu kinematografiju. neki kazu da je samo Itlijanski neorealizam primenio na nas, a ja se pitam da li je to malo? Naravno svaki reditelj koji koristi ljude i obicaje gde zivi kao podlogu, trpece kritike.Primera radi Kurosawa je omrazen u Japanu, Bergman,...
Sto se tice Dzonija on je izuzetan glumac, iako ga ne krasi neka raznolikost.Izgradio je svoj karakteristicni imidz i prihvata samo uloge koje mu odgovaraju, dobro prodaje svoje filmove i to je to.
Amelija Pulen
Član
**

« Reply #21 on: August 29, 2010, 07:34:47 PM »

Ja cu najverovatnije ici, jer ovaj lik sto sprema za prijemni (vinston zna sta je u pitanju) je za proslogodisnji festival davao svojim ucenicima neke VIP ulaznice.
Jedan lik se slikao sa Dzarmusem, pricao s njim, sve redno

A sto neces i pored teleporta?

Da, jedan dečko mi je rekao da je pričao sa njim najopuštenije, da je šetao najnormalnije, a ne kao Džoni. Da izvinete, izjebala sam se što sam otišla da ga vidim, ne znam šta mi je to trebalo.
Kao besplatan organizovan prevoz od Užica, ja dođem do užica, prevoz se plaćaaa, kao besplatan ulaz, ja dođem, ulaz se plaaća, kad smo došli Džonija nigde, samo ona figura koja liči na Kijanu Rivsa, a ne na njega.  Odgledamo Arizona dream, i gospođica fino kaže da svi napuste salu koji nemaju VIP i koji nisu učesnici ili šta god i tako sam fino ispušila i nisam ni videla ni Dz od Dzonija.
Pa ga sad kao ne volim.  Odoh malo u off, izvinjavam se.
Ima dobrih, ali takođe i loooooših uloga, tj loše odigranih. Ipak ga obožavaju zbog izgleda i uloge Jacka u piratima...to nervira. 

"Prisustvovao sam, dakle, svojoj biografiji samo kao svedok.."
zevsonja
Moderator

« Reply #22 on: August 30, 2010, 05:22:58 PM »

Amelija:
kad smo došli Džonija nigde, samo ona figura koja liči na Kijanu Rivsa, a ne na njega.

figura uopste ne lici na njega.  bas je smesno to bilo kada su svuda vikali o tome, a spomenik izgleda kao slobodna umetnicka interpretacija dzonija. 

Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi
sto pravite buku bez reda i smisla
bez zasto i zato
za koga i kako

bez pitanja koje bi mozda osusilo
ponosni osmeh na licu bez suza
na licu sto nikada obraz okrenulo nije
Amelija Pulen
Član
**

« Reply #23 on: August 30, 2010, 08:55:25 PM »

Amelija:
kad smo došli Džonija nigde, samo ona figura koja liči na Kijanu Rivsa, a ne na njega.

figura uopste ne lici na njega.  bas je smesno to bilo kada su svuda vikali o tome, a spomenik izgleda kao slobodna umetnicka interpretacija dzonija. 

Da, mi došli, gledam šta je ovoo? Genijalno haha. 

"Prisustvovao sam, dakle, svojoj biografiji samo kao svedok.."
zevsonja
Moderator

« Reply #24 on: November 09, 2010, 04:19:24 PM »

lepe vesti za sve ljubitelje bartona i depa

http://www.filmske-radosti.com/Dep-i-Barton-ponovo-zajedno-rade.html

Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi
sto pravite buku bez reda i smisla
bez zasto i zato
za koga i kako

bez pitanja koje bi mozda osusilo
ponosni osmeh na licu bez suza
na licu sto nikada obraz okrenulo nije
vinston
Admin

« Reply #25 on: May 16, 2011, 12:17:16 PM »

Džoni Dep: Izgradio sam karijeru na neuspelim filmovima

Džoni Dep se našalio na svoj račun, izjavivši da je svoju karijeru izgradio na „neuspelim filmovima“, piše sajt „Didžital spaj“.

Obraćajući se novinarima u Kanu, gde promoviše svoj najnoviji film, „Pirati sa Kariba: na čudnim plimama“, koji je sinoć premijerno prikazan izvan takmičarske selekcije, slavni glumac je rekao da uvek pokušava da bude veran sebi prilikom odabira uloga. „Jednostavno se desilo da sam 20 godina snimao filmove koji se u većini smatraju neuspelim.

Čist fijasko. Izgradio sam karijeru na neuspelim filmovima, tako da sam se dobro snalazio u tom domenu. A onda je usledilo nekoliko hitova. To je veoma čudna putanja, ali se brzo na nju naviknete“, objasnio je Dep.

Opsirnije

Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

kinoteka dob mondovizija