|
vinston
|
 |
« Reply #50 on: November 10, 2009, 12:38:00 AM » |
|
Morate se prijaviti ili registrovati na forum da bi ste videli sadržaj
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
MarijanaM
|
 |
« Reply #51 on: November 10, 2009, 10:03:55 AM » |
|
Jel se zna kad ce izaci DVD?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #52 on: November 10, 2009, 12:30:30 PM » |
|
Jel se zna kad ce izaci DVD?
nece skoro, to je sigurno...
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #53 on: November 20, 2009, 03:08:49 AM » |
|
intervju sa mladenom preuzet sa "doba nevinosti": http://dobanevinosti.blogspot.com/2009/11/status-bande.html iako ste mislili da je sve receno, verujte da nije. otkriva se uvek nesto novo i zanimljivo.
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #54 on: November 20, 2009, 12:20:41 PM » |
|
Fin intervju, svidja mi se. Pretpostavljam da vec krajem sledece godine ako sve bude u redu mozemo neshto da ochekujemo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #55 on: November 26, 2009, 03:45:02 PM » |
|
Konachno, ponovo na netu
|
|
|
|
« Last Edit: July 23, 2010, 11:12:23 AM by vinston »
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #56 on: November 26, 2009, 06:03:04 PM » |
|
pa, kako to da sada nije cenzurisan?? meni je ovaj trejler jos bolji, ali jos krvaviji. cudi me da je ovo proslo..
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #57 on: November 26, 2009, 10:14:36 PM » |
|
pa, kako to da sada nije cenzurisan?? meni je ovaj trejler jos bolji, ali jos krvaviji. cudi me da je ovo proslo..
pa i onaj ne neko vreme bio na Tubu, videcemo koliko ce ovaj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #58 on: January 04, 2010, 08:47:11 PM » |
|
skromno priznanje za nas sajt, ali i forum... 
|
|
|
|
« Last Edit: January 05, 2010, 01:02:53 AM by vinston »
|
|
|
|
|
|
|
|