Scenario: Nebojša Radosavljević
Producenti:Nebojša Radosavljević, Nataša Milojević
Montaža: Aleksandar Popović
Uloge:
Miloš Vlalukin - Miloš Branković
Jovana Stipić - Aleksandra
Nebojša Milovanović - Šarlah
Nada Šargin - Mira
Petar Božović - Barac
Ovo je priča o zločinu, kazni i pravdi. Ova poslednja je najveći gubitnik. Miloš Branković je običan mlad čovek, koji samo želi da bude uspešan arhitekta i da voli Aleksandru. Bez razloga, postaje predmet maltretiranja ulične bande i žrtva prevare. Život mu se pretvara u noćnu moru. Pokušavajući da uzvrati, ubija nekoliko ljudi. Da li je ubica ili borac za pravdu? Ko je Miloš Branković? Teška priča o zlim vremenima u Srbiji s početka 21. veka.

Miloš Branković (Nebojša Radosavljević, 2007)
Da krenem sa pohvalama, da ne crnim film koji je vec u crno-belom fazonu, kako bi jedan lik rekao total rip of Sin city, samo bez dodatka kolorita. Fotografija, uh šta reći koliko je fenomenalno odrađena, kažu da su namerno radili u crno-beloj tehnici da bi se prekrila loša produkcija, možda, jer zaista nisam kompetentan za takve stvari. Kamera Milo?a Kodema, bez greške zaista nemam reči za ovakvu profesionalnost. Muzika, iako je trebao Laibah trebao da radim i mislim da bi ostavio veći pečat, radili su neki momci iz benda "Rain Delay", prvi put sam čuo za njih da budem iskren, i dobro su uradili, mada sam ja priželjkovao drugačiji zvuk, i vrtela se matrica Bad Copy, sve je savršeno ukomponovano.
Zašto se trude da pozorišnu glumu prebace na filmsko platno, kada su i sami svesni da je to u startu loša ideja i da ne funkcioniše?! Da li zbog toga što je ljudima već postala profesionalna deformacija pa pa ne mogu i da hoće da se vrate na staro? Veoma me je nervirala ta izveštačenost. Kao da nisu bili u stanju da se prepuste i prožive ulogu sopstvenim nahođenjem.
Priča u priči je priča, otprilike 4, što je malo previše rekli bi ljudi, ali gospodin Radosavljević ne misli tako. od Kosova, preko trgovine ljudima, kriminala u nedođiji zvanoj Srbija, i Dostojevskog sa zločinom i kaznom, što bi jedan lik rekao Milošu-u idi na "Ostrvo" pa iskusi kaznu! Gay, lezbo, S/M,nekrofilija, šta god poželite nalazi se u ovom filmu. Da li je sve to neophodno? Možda, da bi se malo razmrdalo ovo konzervativno društvo, ali mislim da nikada neće uspeti, ali nema veze meni je sve jedno. Da su malo više zamaskirali, i iz drugog ugla snimali, scene bi mogle da budi savršene, ali ovako previše sirovo i po meni bespotrebno. Riba lezbo izlazi na vrata da bi pokazala da ima višak testosteroba, da ima šumu ispod pazuha i travu na licu. Da li je ovo bash bilo neophodno, verovatno je reditelju trebalo, meni lično je moglo i bez toga.

Miloš Branković (Nebojša Radosavljević, 2007)
I na kraju good boy gone bad, da parafraziram Rijanu, neće se ljutiti. Ostalo presudite sami. Krenula je malo kinematografija da se budi, sad samo da budu orginalni, i da se ne ugledaju na njihove kolege iz Holivuda, pa možda imamo šansu.