|
vinston
|
 |
« on: June 14, 2010, 04:49:59 PM » |
|
Sreda 16. jun 2010. 10:00 - 12:00 velika bioskopska sala FDU-a, Bulevar Umetnosti 20
Slobodna tema, nemi filmovi od 7-10 minuta.
Nakon svakog filma studenti pred komisijom i publikom brane svoje radove.
- " Metabolizam ", Milan Smiljanić
- " Veza ", Marko Grba Singh
- " Dan zaljubljenih ", Đurđija Radivojević
- " Pogled na reku ", Stefan Ivančić
- " Paket ", Jelena Gavrilović
- " Sat ", Nenad Tesla
- " Keš ", Luka Bursać
Studenti ovim ispitom završavaju 1. godinu studija u klasi Gorana Markovića i asistentkinje Narcise Darijević.
Vidimo se!
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #1 on: June 15, 2010, 01:20:03 AM » |
|
u j*b**e, vinstone, odakle ti ovaj info!  ja idem sigurno.
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #2 on: June 15, 2010, 01:24:32 AM » |
|
u j*b**e, vinstone, odakle ti ovaj info!  ja idem sigurno. gejzbuk je chudo 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #3 on: September 13, 2010, 08:14:37 PM » |
|
September 21 · 10:00 - 11:30 FDU
Završni filmovi III godine FTV režije. Tačnije, završni filmovi osnovnih studija pre odlaska na master ili kolektivnog samoubistva. Na neki način, diplomski filmovi, jel...
Filmovi do i oko pola sahata (neće se prikazivati ovim redosledom, ovo je samo, onako).
"Sve naše, nešto tako" - Sonja Gospodja (Zmaj) Antanasijević
"Tamarin Izostanak" - Milan Orgi (Rogi) Roganović
"Stevan M. Živković" - Vladimir Hari (Tačić) Tagić
"Crveni Makovi" - Nebojša Beat (Bite Brate) Nenadić
"Prvi Poljubac" - Milica Đena (Mica) Đenić
"Dobro sam, odoh" - Ivan Ica (Ez e) Stojiljković
prof. Darko Bajić as. Srdan Golubović
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #4 on: September 15, 2010, 08:24:00 PM » |
|
završni filmovi osnovnih studija pre odlaska na master ili kolektivnog samoubistva  to, to.... suvi uzas.
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #5 on: December 03, 2011, 07:01:37 PM » |
|
Evropska letnja filmska škola- zimsko izdanje 2011.
umetnici evropske filmske montaže
5-8.decembra
Fakultet dramskih umetnosti Beograd
Ulaz slobodan!
Jan Dede (utorak) montazer iz Pariza i govoriti o svojoj saradnji sa, izmedju ostalih, Fransoa Trifoom, Morisom Pijalom i Dusanom Makavejevim;
Roberto Perpinjani (sreda), koji u svojoj biografiji ima vise od dve stotine igranih filmova, a on ce izdvojiti saradnju sa Orsonom Velsom, Bernardom Bertolucijem i bracom Taviani. Obojica su i profesori montaze u Parizu i Rimu
Rodzer Kritenden, profesor montaze na Nacionalnoj filmskoj skoli u Londonu, govorice o svojim knjigama, razgovorima sa rediteljima i montazerima, a biće predstavljena njegova knjiga "Fini rezovi, umetnost evropske filmske montaze" u srpskom prevodu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|