|
zevsonja
|
 |
« Reply #10 on: September 09, 2010, 07:53:47 PM » |
|
skoro odgledah "the limits of control". nije mi se svideo..
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
vojislavius
Član

I love my dog but she just ran away
|
 |
« Reply #11 on: September 16, 2010, 04:37:37 PM » |
|
Pitaj Dzima obavezno jel gledao nove Kustine filmove 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #12 on: September 16, 2010, 10:59:00 PM » |
|
Pitaj Dzima obavezno jel gledao nove Kustine filmove  Da znash da mi je to palo na pamet 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #13 on: September 21, 2010, 06:39:43 PM » |
|
Ovde na Islandu je skorz ludo, jos uvek ne mogu da verujem da sam ovde i da cu uskoro slusati predavanje koje ce Dzarmus da drzi na Univerzitetu na Rejkjaviku, nakon cega ce biti Q and A,gledacu da ako budem imao vremena neke filmice odgledam, posto ce biti njegova retrospektiva od nekih 6 filmova. 
|
|
|
|
|
|
Ti, budalo! Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen? Cvetam zbog sebe, jer mi to pričinjava zadovoljstvo, ne zbog drugih! Moja radost se sastoji u mom postojanju, mom cvetanju!
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #14 on: September 24, 2010, 09:17:26 PM » |
|
vinstone, sto mu islandskih ribica, pa imas li neku filmsku novost za nas? vidjas li tog famoznog dzarmusa ili on tu samo obitava kao utvara i u mastarijama mladih entuzijasta koji su poput tebe presli pola sveta da uzivaju u dvonedeljnim bahanalijama tamo negde na kraju sveta? 
|
|
|
|
|
|
Vi slepi, vi gluvi, vi sebicni ljudi sto pravite buku bez reda i smisla bez zasto i zato za koga i kako
bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza na licu sto nikada obraz okrenulo nije
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #15 on: September 26, 2010, 10:34:08 PM » |
|
iako je pocasni gost, dolazi tek sutra :( malo cudno za festival, mislio sam da ce biti na gala otvaranju, bil aje Bjork, ali sam ja bio na drugom kraju grada  Idem da gledam Paskaljevicev film, da ne poveruje covek. Odgledao sam dva filma i jednu trecinu treceg. ali nisam impresioniran, idem veceras mozda, a videcu sutra da pogledam mozda dva jer imam slobvodan dan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #16 on: October 06, 2010, 07:55:24 PM » |
|
 Jim Jarmusch
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #17 on: October 06, 2010, 08:16:57 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinston
|
 |
« Reply #18 on: October 06, 2010, 08:42:56 PM » |
|
To mi je jedina sa Dzimom, imaju drugari njihove sa Dzimom, mogu da im trazim ako hoces 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zevsonja
|
 |
« Reply #19 on: October 06, 2010, 08:52:44 PM » |
|
e, pa, ok. a sa festivala fotke. jesu li pustali dzimove filmove?? kakva mu je bila radionica?? jesi li je mozda snimio??? sta si jos gledao?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|