verovali ili ne, tek skoro poceh da gledam seriju...
kada sam video sam pocetak, trud oko scenografije, grupe glavnih likova /brstina, bjela, dimitrijevic, vesna trivalic,sonja....../,
promisljenost (kakva je ovde nezapamcena) oko scenarija i knjige snimanja, a zaista ima i odlicnu fotografiju..

pa, svi elemntu su ovde na broju da se uziva, zaista neposredno uziva sto odavoonisam doziveo.

svaka cast!
priznajem da sam dugo oklevao da ovo gledam zbog predrasuda,ali serije ne moraju da budu lose,pa iako su domace.. evo i dokaza,zar ne?

specijalna muzika koja je pomalo netipicno ukombinovana kao medjukadar, pokrivalica mi se svidela /kojo legedno!/

naravno, muzicke kompozicije se pojavljuju i u standardnom svojstvu, tako da je sveukupni dozivljaj gledaoca pozitivan u svakom slucaju.
ovu seriju izbacuju iz brloga sranja zapravo filmske, odn. televizijske izrazajne vrednosti koje su savremene za sta
se ekipa autora pobrinula i za to stvarano imam pohvale.
naravno, do pola sam stigao, nisam sve pogledao, ali nadam se da ce do kraja sve ici svojim tokom.
ipak, jako sam srecan sto je ovo uradjeno.
vrlo je vredna i vazna na vise nivoa, narocito za ovu nasu izmrcvarenu sredinu...
pejakovic je napisao strasnu studiju zlocina...

videcemo sta ce se dogoditi do kraja...