O nama

Filmske radosti

„Filmske radosti” je jedan od retkih sajtova u Srbiji koji je u potpunosti posvećen sedmoj umetnosti. Projekat je pokrenut iz zagriženosti prema filmskim ostvarenjima koju nismo znali bolje da kanališemo.  :)

Trudimo se da uvek imamo sveže i zanimljive vesti, recezije, intervjue, reportaže, predloge, kritike, osvrte... Naravno, tu je i forum koji je otvoren za kreativnu diskusiju i polemiku.

Pored svega toga, možete naći programski vrlo šarenolike „on line projekcije”  (FR KINO) gde ćete uživati u radovima (ne)otkrivenih talenata uglavnom domaće produkcije.

Namera nam je da postanemo vodeći sajt ove tematike u regionu [ inače, vrlo smo skromni :) i uporno idemo ka tome da se pozicioniramo kao važan filmski informator sa sadržajima posvećenim sedmoj umetnosti za iskrene filmofile. Uređenje sajta obogaćujemo mnogim multimedijalnim i interaktivnim sadržajima, ali smo otvoreni za sugestije i predloge jer stalno usavršavamo postojeći izgled.

Ostvarili smo saradnju sa najznačajnijom filmskom institucijom na Balkanu, Jugoslovenskom kinotekom i sa skoro svim  filmskim festivalima u Srbiji, ali i okolini...

Širimo ruke tako da vas srdačno pozivamo na filmske radosti!  :)

Društva, ali i pomoći, nikada nije dosta! ;)

 

Email:

info@filmske-radosti.com

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.